GL1800Riders Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
322 Posts
Discussion Starter #1
I posted another thread last nite, No power on ACC

I have horn and all gauges, but nothing else.

I took the battery to have it load tested, checked out OK

I have the extended warranty so I'm taking it in tonite.

Nothing has been done to the bike except tires and oil last 16,000 miles.

Any ideas to help the tech?

Thanks,
Jim
 

·
Vendor
Joined
·
17,529 Posts
Year, and mileage?

Are you saying that radio, cb and GPS is not working?
 

·
Registered
Joined
·
1,875 Posts
Check fuses?
 

·
Registered
Joined
·
322 Posts
Discussion Starter #4
update

2006, comfort , nav. 46,000 miles.

No display screen, no nav, no turn signals or flashers, no audio as in radio and intercom. Bike does not have a CB.

When the ignition is turnes to ACC I have nothing.

Key fob operates locks and the lights blink as they should.

Horn and gauges working.

I took it in last nite, just looking to see if anyone can offer any suggestions.

Thanks,
Jim
 

·
Registered
Joined
·
1,290 Posts
The simplest solution is often the right solution..

I'd check the appropriate fuses. And just because a fuse looks good does not mean it IS good. Check with a meter or a fuse tester, or just replace with a known-good fuse.

The relays under the seat can stick or get dirty, too. You can swap those around, all 4 pin relays are teh same, all 5 pin relays are the same. Youi should be able to hear them click, too.

Although the no power on Accessory position kind of points to the ignition switch being bad. But I'd still eliminate a fuse issue first.


=Dave=
GWBBA #9
rocketmoto.com
 

·
Registered
Joined
·
322 Posts
Discussion Starter #6
it was the relay

Tech just called and it was a relay under the seat.

Thanks for all the help,
Jim
 
1 - 6 of 6 Posts
Top