2025 jest już dostępny!!!
Osobiście nie mam nic przeciwko podłączaniu telefonu... pozostaje naładowany...Chciałbym bezprzewodowy Carplay!
Nie. Jest też jasny srebrny metaliczny kolor.Tylko te dwa kolory - Czerwony i Złoty?
Ale to nie są modele z okazji "50. rocznicy". Przynajmniej jeśli chodzi o specjalne oznaczenia.Srebro jest na kilku modelach.
Z wyjątkiem jazdy w górach... telefon komórkowy działa tu i ówdzie w górach w najlepszym razieLubię mieć nawigację na rowerze. Używam jej dość często. Działa dobrze w moim przypadku. Poza tym nie potrzebuję serwisu komórkowego, chociaż brak serwisu komórkowego rzadko wydaje się być problemem.
Tak, to trochę zaskakujące, dlaczego nie ma go w motocyklu grand touring, takim jak wing na rok 2025Myślę, że adaptacyjny tempomat to tylko plotka
TO!! Nie mów o ulepszeniach, a potem "klasa up-up-and-away", jakby to było coś wielkiego i wyjdź z tym. To świetny motocykl, ale odebranie Nav to prawie downgrade.Co się stało z "50. rocznicą Hondy Gold Wing nie jest ulepszeniem. To klasa up-up-and-away."??????? 🤭
Wireless CP to jedyna poprawa.......dość słaba jak na 50. rocznicę IMHO.
Nie zapomnij, że dostajesz również drewniane panele ze złotem. Prawie słyszę, jak Ricardo Montalban ogłasza to, w tym koryncką skórę.So in order to get rims that are NOT Black you need to get Gold?![]()
Nie. Za mało fajne, żeby mnie zmusić do wymiany. Mój ma kierownicę Heli bar horizon, osłonę skrzyni Traxxion, Bren tune i 4 dodatkowe zestawy świateł.So you selling and trading up. Lol
Zobacz, jak działa ten GPS w telefonie komórkowym na zachód od Missisipi!Z wyjątkiem jazdy w górach... telefon komórkowy działa tu i ówdzie w górach w najlepszym razie