GL1800Riders Forums banner
21 - 40 of 214 Posts
"Od 1975 roku" zostało dodane do logo Gold Wing, które pojawia się podczas "ceremonii otwarcia" licznika po włączeniu motocykla.
[*]W wersjach standardowych logo Gold Wing na sakwach i owiewkach bocznych dodaje odważnego stylu.
[*]Specjalna odznaka z okazji 50-lecia znajduje się z przodu siedzenia i na inteligentnym kluczyku, upamiętniając ważny kamień milowy Gold Wing (we wszystkich wersjach z wyjątkiem Light Silver Metallic).
[*]W roku modelowym 2025 wszystkie wersje Gold Wing w kolorach Eternal Gold, Bourdeaux Red Metallic i Matte Black Metallic (z wyjątkiem Light Silver Metallic) są dostarczane z dwoma darmowymi prezentami pamiątkowymi: książką do kawy i modelem 3D w skali 1:12 na stół. Model przedstawia Gold Wing z 1975 roku po jednej stronie i Gold Wing z 2025 roku po drugiej stronie.
[/LIST]
[/QUOTE]
Przeoczyłem to początkowo i myślałem, że nadal ma nawigację, ale właśnie przeczytałem to ponownie. Może dobrze, że po prostu to usunęli. I tak nigdy nie aktualizują map.

Image

Srebro jest na kilku modelach.
Ale to nie są modele z okazji "50. rocznicy". Przynajmniej jeśli chodzi o specjalne oznaczenia.
Oferuję to: W zeszłym roku o tej porze widziałem model 2024 White/Black/Red i zakochałem się w tym połączeniu kolorów. Przez cały rok wahałem się, czy go kupić, czekając, aż model 2025 będzie miał ACC i inne funkcje. W końcu kupiłem swój w październiku i po zobaczeniu tych modeli 2025 jestem bardzo zadowolony, że mam swój model 2024 w kolorze White/Black/Red. Tak, bezprzewodowe AA byłoby miłe, ale często korzystam z natywnej nawigacji i żałowałbym, że jej nie mam.
Wiem, że komuś spodoba się złoty, ale dla mnie nie jest ani atrakcyjny, ani na tyle retro, żeby był uroczy.
John

Więc żeby dostać felgi, które NIE są czarne, trzeba wziąć złote? :(

Co się stało z "50. rocznica Honda Gold Wing to nie ulepszenie. To up-up-and-away grade."??????? 🤭
Wireless CP to jedyna poprawa.......dość słaba jak na 50. rocznicę IMHO.

Lubię mieć nawigację na rowerze. Używam jej dość często. Działa dobrze w moim przypadku. Poza tym nie potrzebuję serwisu komórkowego, chociaż brak serwisu komórkowego rzadko wydaje się być problemem.
Z wyjątkiem jazdy w górach... telefon komórkowy działa tu i ówdzie w górach w najlepszym razie

Również jestem rozczarowany i wcale nie zaskoczony. Honda nigdy nie jest pierwsza w technologii w motocyklach. 50. model, ten motocykl powinien wyglądać jak technologia Audi Q w nim. ALE.....ALE cieszę się teraz, bo pewnie bym taki kupił i nie miał ochoty na wydawanie na niego pieniędzy :p. Więc, na leniwą Hondę i na moje konto bankowe. 2020 to jest, na razie.

Co się stało z "50. rocznicą Hondy Gold Wing nie jest ulepszeniem. To klasa up-up-and-away."??????? 🤭
Wireless CP to jedyna poprawa.......dość słaba jak na 50. rocznicę IMHO.
TO!! Nie mów o ulepszeniach, a potem "klasa up-up-and-away", jakby to było coś wielkiego i wyjdź z tym. To świetny motocykl, ale odebranie Nav to prawie downgrade.

Z wyjątkiem jazdy w górach... telefon komórkowy działa tu i ówdzie w górach w najlepszym razie
Zobacz, jak działa ten GPS w telefonie komórkowym na zachód od Missisipi!

Działa dobrze, o ile masz zasięg komórkowy, możesz również pobrać mapę. Ale! Wejdź w swoją trasę i zdecyduj się na zmianę za pomocą GPS w telefonie komórkowym i bez wież po prostu przestaje działać. Używam GPS w rowerze lub mojego dodatkowego Garmina w 90% czasu. Używam telefonu komórkowego od czasu do czasu, głównie w mojej okolicy. Na zachodzie jest mnóstwo obszarów bez zasięgu komórkowego, niezależnie od tego, co mapy zasięgu komórkowego chciałyby ci wmówić. Mogę przejechać mniej niż 100 mil od Fargo i stracić zasięg komórkowy na pewnej odległości.

21 - 40 of 214 Posts